İhtiyaç sahiplerinin istediği zaman 112, 155 ve 156’yı arayarak yardım isteyebileceklerini söyleyen AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay, “Sizlerden ‘hayati’ arzumuz, bu olumsuzluklar içinde var olan kurallara iştirak etmenizdir. Biz bize yeteriz, bizler mantık ve doğrulukla en yakın zamanda bu kaosun üstesinden geleceğiz” dedi.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs Türkiye’de de etkili oluyor. Virüsle mücadelede birçok yeni önlem alınıyor. Çanakkale’de ise koronavirüs nedeniyle zor durumda kalan vatandaşların yardımına Çanakkale Valiliği tarafından oluşturulan ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ tarafından ihtiyaçları karşılanıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan  AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay,  Çanakkale Valiliğimize ait ‘Vefa Sosyal Destek Çalışmaları’ olarak, her türlü ihtiyaç halinde; 112, 155, 156 no’lu telefonları arayarak  gereksinimlerinizi giderebilirsiniz.. Birçok ihtiyaçlar, bu şekilde giderilmiştir. Sizlerden ‘hayati’ arzumuz, bu olumsuzluklar içinde var olan kurallara iştirak etmenizdir. Biz bize yeteriz, bizler mantık ve doğrulukla en yakın zamanda bu kaosun üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Mehmet Kuzey