Grupta son maçını da set vermeden 3-0 kazanan Gökçeada Akademispor forması ile sultanlarımız yarı finale kaldı. Grup maçlarını tek mağlubiyetle tamamlayan Gökçeada Akademispor, Bayramiçspor’un lider bitirdiği grupta ikinci olarak yarı finale kaldı.
B Grubunda Çanakkale Belediyespor (A) ve Çanakkale Belediyespor (C) takımlarının ilk 2’de grup maçlarını tamamlaması üzerine 2 grupta 4 takım yarı final biletini aldı. Yarı Final maçları Salı ve Çarşamba günü Çanakkale’de oynanacak. Takım ilk maçını (B) Grubu birincisi Çanakkale Belediyespor takımı ile yapacak. Çapraz eşleşme ile devam edecek maçlarda galipler final, Yenilenler üçüncülük maçı yaparak Çanakkale İl sıralaması belirlenecek.

Gökçeada Akademispor teknik direktörü Özgür Atalan, “Bizim gurubumuzun en iyi takımıydı aslında diğer maçlarda hiç yenilgisi yok. İlk maçı Bayramiç ile yapmıştık. Onun rövanşını aldık. Kendi evimizde çok mutluyuz. Çanakkale’de boy ortalaması en düşük olan takım biziz buna rağmen parmakla gösteriliyoruz. Bu konuda da çok mutluyuz” dedi.

Bünyamin Nami Tonka