Çanakkale Süper Amatör Liginde son sırada yer alan Gökçeada Spor 2.yarı maçlarına çıkmayacağını belirterek ligden çekildi. Süper Amatör Liginde son sırada yer alan Gökçeada Spor kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntılardan dolayı ligden çekildiğini açıkladı.
Gökçeada Spor iki takımın küme düşeceği lige 3 puan ile son sırada yer alıyordu. Gökçeada Spor resmi hesabında ligden çekildiğini açıkladı.

Yapılan açıklamada, “Kulübümüzün içinde bulunduğu maddi sıkıntılar ve kısa vadede üretemeyeceğimiz kaynaklar sebebi ile yönetim kurulu ortak kararı ile Gökçeada Spor Kulübü Futbol takımı 2019/2020 futbol sezonu süper amatör ligden çekilme kararı almıştır. Şunu ifade etmek isteriz ki bu yola siyasi ticari ve makamsal kaygılarımızla çıkmadık. Bu işe bize sorumluluk kalması üzerine çıktık. Bütün bu süreçte tüm enerjimizle çabaladık. Bütün çabamıza rağmen engellemeler ve yıpratmalar ile karşı karşıya kaldık. Özellikle bu takım için gönülden mücadele oyuncularımıza ve ellerinden geldiğince bizi destekleyen ve kimsenin etkisinde kalmayan sponsor esnafımıza ve Gökçeada Kaymakamlığımıza ve Gökçeada Belediye Başkanlığına teşekkür ederiz” diye bilgi verildi.

Damla Şener Okdaş