Bu yıl hizmete açılan Gökçeada Lise kampüsünde Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri için ayrılan bölümde sezon başından beri kantin açılamadığı için öğrencilerin mağduriyeti bugün itibari ile giderildi.

Sezon başından bu yana öğrencilerin beklentisi olan okul kantini açılarak hizmete girdi. Hazırlıklarını tamamlayan kantin işletmecisi Tuncay Özdemir ve çalışanları ile birlikte öğrencileri beklemeye başladı. Ders zili çalmadan GAAL Müdürü Emin Dinçer tarafından ziyaret edilerek ve gerekli uyarılar yapıldı.
GAAL Müdürü Emin Dinçer, “Okulumuzun kantini geçte olsa açıldı fakat sağlık koşullarına dikkat edilerek açıldı. Satılan mamuller sağlık kontrollerinden geçirildi. Açan arkadaşımıza hayırlı olsun diliyorum. Denetimler sürekli devam edecek” diye konuştu.

 Kantin ihalesini alarak hizmete başlayan Tuncay Özdemir, “Öğrencilerimizin sağlıklı, hijyen kurlarına uygun, kantinden ziyade kafe ortamı oluşturması bu neticeyle dekorasyonu farklı tasarlamamız ve sık sık denetimden geçerek hizmet sunmak istiyoruz. Ben ve eşim burada çalışacağız. Gönül rahatlığıyla velilerimizde gelip mutfağı ziyaret edebilirler. Velilerimizi de bekliyorum” dedi.

Damla Şener Okdaş