Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi (GAAL) öğrencileri yaptıkları çalışma ile okul bahçesini rengarenk çiçekler ile donattı. Bu yıl hizmete açılan lise kampüs binası okullar arasında paylaşılınca,  GAAL öğrencilerine düşen yeşil alan yok denecek kadar az olunca öğrenciler kolları sıvadı.

Gökçeada Belediyesi, Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesine 30 saksı ve toprak hediye etti. GAAL Okul Aile Birliğini saksılara dikilecek çiçekler sipariş edildi.  Okul Müdürü Emin Dinçer ve Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Çelik başta olmak üzere tüm öğretmen ve veliler de destek verdi. Okul Müdürü Emin Dinçer ve Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Çelik başta olmak üzere hep birlikte saklılara toprak doldurulduktan sonra rengarenk çiçek ekildi.
300’den fazla çiçek fidesi dikildi. Öğrenciler ve öğretmenler ektikleri çiçek fideleri ile fotoğraf çekildi. Yaptıkları etkinlik hakkında konuşan Gökçeada Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Emin Dinçer, “Öğrenciler ile birlikte Gökçeada Belediyesi’nin hediye ettiği saksılara okul aile birliği ile çiçek aldık. Öğrenciler çiçekleri ekti. Bizde bu konuda mutlu olduk” dedi.

Damla Şener Okdaş