Çevre yolunda 3 aracın karıştığı zincirlenme kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, dün sabah saatlerinde Çanakkale-İzmir kara yolu Kepez mevkisinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen 35 ABN 111 plakalı, otomobil Ramazan Kuzey (46) yönetimindeki 17 TE 410 plakalı ve Gürkan Özdemir yönetimindeki 17 ABG 286 plakalı otomobiller çarpıştı. Kaza sonucu Ramazan Kuzey’in (46) kullandığı araç yan yattı. Araçta bulunan Ayten Kuzey (41) ile 17 ABG 286 plakalı otomobilin sürücüsü Gürkan Özdemir yaralandı.
Durumu gören çevredeki diğer sürücüler tarafından sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ramazan Kuzey ve Ayten Kuzey, Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne, Gürkan Özdemir ise Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılar durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kaza, nedeniyle karayolunda bir süre kontrollü olarak sağlanan trafik, araçların çekici yardımıyla kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından 1 saat sonra yeniden normale döndü.

Mehmet Kuzey