Bazı oyuncuların askere gitmesi ve ekonomik sıkıntılar çekmesi nedeniyle bazı oyuncuların gelmemesi üzerine Gökçeadaspor sahaya 10 kişi ile çıktı. Maçta bir kırmızı kartta gören takım maçı 9 kişi ile bitirdi.
 
Ekonomik sorunlarına çözüm bulamayan Gökçeadaspor sahaya eksik çıktığı maçta güçlü rakibi Geliboluspor’a 3-0 yenilmekten kurtulamadı. 3 oyuncusunu askere gönderen Gökçeadaspor, ada dışından takıma katılan oyuncularına da ödeme yapılmaması ve takımdan ayrılmaları nedeniyle sahaya 10 kişi ile çıktı.
Gökçeadaspor’un bu durumu taraftarları üzerken yönetim kurulunun ilgisizliği de Başkan Selim Gülsün’ü isyan noktasına getirmiş durumda. Verilen sözlerin hiç birinin tutulmadığını belirten Gökçeadaspor Başkanı Selim Gülsün, “hiç kimse tek başına bu sorunları çözemez. En kısa sürede YK’nın bir araya gelerek bir çözüm üretmesi gerekiyor. Takımı ligden çekme aşamasındayız” diyerek yalnız bırakıldığından yakındı.
Eksik olmalarına rağmen güçlü rakibi karşısında ezilmeyen takımımız İlhan Gürler’in de ikinci sarı karttan atılması nedeniyle maçı 9 kişi tamamladı.

Damla Şener Okdaş