Duyguları dışa vurmak adına yapılan dövmelerde, zaman içinde duyguların değişmesi, kişiliklerin yerine oturması sonucu istenmeyen isim, resim, şekil ya da farklı bir figürün vücudun çeşitli bölgelerinden silme, yok etme, tamamen kurtulma gibi istekler olabileceğini aktaran Arslan, ancak piyasada dövme silme işlemini yapabilecek nadir cihazlar mevcut olduğuna dikkat çekti. Dövme silme işlemini en iyi yapan cihazların başında Q-Switch Lazer cihazının geldiğini belirten Arslan,  “Q-Switch Lazer cihazı tüm dövme silme işleminde kullanılabilecek en son teknoloji cihazdır. Her renk dövme silme işleminde etkili olan Q-Switch Lazer cihazlar işlem sırasında ve sonrasında deride herhangi bir yaralanma yaratmadığı için enfeksiyon kapma riski bulunmaz” dedi. Çanakkale Lazer Epilasyon Estetik ve Güzellik Merkezi Sahibi Adem Arslan konuya ilişkin şu bilgileri verdi;
 
Q-Switch Lazer ile Dövme Silme Nasıl Yapılır?
Q-Switch Lazer dövme silme işlemi esnasında cildin kendini yenilemesi için gerekli olan kollejen maddesini tetiklediği için dövme silme işleminden sonra cilt daha genç berrak hatta pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Q-Switch Lazer cihazları kullandıkları teknik nedeniyle vücutta hiçbir lekelenme veya iz bırakama gibi etkisi görülmediği için diğer cihazlardan bir adım öndedir. Bahsettiğimiz nedenlerden dolayı Q-Switch Lazer cihazlarının dövme işlemlerinde tercih edilen en yaygın ve en uygun yöntemlerdendir.
 
Dövme Silme
Hayal kırıklıkları, zamanla kaybolan duygular ya da gençliğin verdiği istek ve arzu ile yapılan dövme işlemleri çeşitli sebeplerden dolayı sildirme, yok etmek veya tamamen kurtulmak için Çanakkale  lazer epilasyon estetik ve güzellik merkezimizde Q-Switch Lazer cihazı kullanılmaktadır. Alt modelleri olduğu gibi Q-Switch Lazer cihazının başlığı dövme silme konusunda en iyi sonuç veren lazer tipidir. Q-Switch Lazer cihazların kullanımında estetisyenin silinecek dövmenin cinsine rengine göre uygun lazer ışınları kullanması gerekmektedir. Uygun lazer dalgası kullanıldığın da dövme işleminde kullanılan boya parçalanır ve yok edilir. Dövme silme işleminin en son evresinde küçük parçalara ayrılan boyalar hücreler tarafından vücuttan dışa atılarak dövmeli bölge tamamen silinmiş olur.
 
Aşağıda gördüğünüz resimler bir dövme silme işleminde 4 seanslık sonuç göstergesidir. Yazımızda belirttiğimiz gibi yapılan dövmenin kalitesi ve kullanılan mürekkep gördüğünüz gibi dövme sildirme işleminde daha iyi sonuç almamıza imkan sağlıyor.
 
Kaynak: http://www.canakkalee.com/dovme-silme.html
 


Kaynak: Haber Merkezi