Spor

Beşiktaş Futbol Okulu’ndan Futbol Şenliği

Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu organizasyonu ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 19 Mayıs U10 Eleven Cup Turnuvası düzenlendi.

19 Mayıs U10 Eleven Cup Turnuvası Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu’nda Cuma günü gerçekleşti. 16 takımın katıldığı turnuvada takımlar kıyasıya maç yaptı. 9 takımın şehir dışından geldiği organizasyonda toplam 48 maç oynandı. Turnuva ile ilgili konuşan organizasyon sahibi ve Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu Koordinatörü Atıl Çamer, turnuvanın sabah saat 9’da başlayıp akşam 6.30’da bittiğini belirtti. Kocaeli, Bandırma, İzmir, Balıkesir ve Çorlu’nun turnuva için Çanakkale’ye gelen takımların illerinden bazıları olduğunu vurgulayarak, “16 takım 4 grubu ayrıldı. Sabahtan öğleye kadar olan kısımda grup maçları tamamlandı. Grupların birinci olan takımlar altın grup, ikinciler gümüş grup, üçüncüler bronz grup ve dördüncüler de prestij grubunda mücadele etti. Grup birincilerine ödülleri takdim edildi.  Spor alanında hizmet vermiş insanlara ve sponsorlara teşekkür plaketi verildi. Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu olarak organizasyonu biz gerçekleştirdik. Daha önce de yaptığımız turnuvalar vardı. Bu sene içerisinde yaptığımız üçüncü büyük turnuva. Darısı daha nicelerine” dedi.

Turnuvanın en centilmen oyunsu ödülü Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu’ndan Alaaddin Efe Gül aldı. En iyi kaleci ödülünü Edirne Beşiktaş Futbol Okulu futbolcusu Sarp Yalçındağ alırken, turnuvanın gol kralı Çanakkale Beşiktaş Futbol Okulu’ndan Melih Yıldırım'a verildi. Turnuvanın en değerli oyuncusu ödülünü ise Altayspor’dan Muhammed Kaan Uslu aldı.

Simge Özden