Siyaset

CHP’de Dayanışma Nöbeti Sürüyor

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı, üye ve delegelerin iradesine sahip çıkmak amacıyla il binasında başlattığı 7/24 kesintisiz dayanışma nöbetine devam ediyor.

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı tarafından parti içi iradeyi korumak hedefiyle başlatılan dayanışma nöbeti, ilk günkü inanç ve kararlılıkla 7 gün 24 saat aralıksız olarak sürdürülüyor.

İl binasında gerçekleştirilen nöbete farklı bölgelerden de katılım sağlanıyor. Devam eden nöbete Ayvacık İlçe, Küçükkuyu Belde ve Kepez Belde örgütleri de katılarak çalışmalara destek verdi. Sürece katkı sunan tüm yol arkadaşlarına teşekkür edilen açıklamada, dayanışmayı büyütmek amacıyla Çanakkale halkına da il binasındaki nöbete katılma davetinde bulunuldu.

Dilgen Beril Erken