Belediye

Çanakkale Ulaşımına 13 Yeni Takviye

Çanakkale Belediyesi, kent içi ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla 13 yeni otobüsü daha hizmete aldı. Belediye Başkanı Muharrem Erkek, göreve geldikleri günden bu yana toplam 22 yeni aracın ulaşım filosuna dahil edildiğini açıkladı.

Çanakkale’de toplu taşıma standartlarını yükseltmek ve ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında araç filosuna yeni eklemeler yapıldı. Belediye envanterine katılan 13 yeni otobüs, kentin farklı hatlarında hizmet vermek üzere yola çıktı.

Toplam Araç Sayısı 22’ye Ulaştı

Belediye Başkanı Muharrem Erkek, yeni araçların kente hayırlı olmasını dileyerek ulaşım yatırımlarının süreceği mesajını verdi. Göreve geldikleri ilk günden itibaren ulaşım altyapısına öncelik verdiklerini belirten Erkek, bu süreçte filoya kazandırılan toplam araç sayısının 22’ye ulaştığını ifade etti.

Filoyu Güçlendirme Çalışmaları Devam Edecek

Yeni otobüslerin hizmete girmesiyle birlikte sefer sıklığının artırılması ve vatandaşların duraklarda bekleme sürelerinin azaltılması hedefleniyor. Belediye, modern ve yüksek kapasiteli araçlarla ulaşım ağını güncellerken, önümüzdeki süreçte de ihtiyaca göre filoya yeni takviyeler yapmaya devam edecek.

Atakan Alkış