Gündem

CHP Merkez İlçe Başkanı Ergun’dan AŞAV Çanakkale Şubesi’ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun ve beraberindeki heyet, Anadolu Şehit Aileleri Gazileri ve Güvenlik Korucuları Vakfı (AŞAV) Çanakkale Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Şube Başkanı Emine Kızılay ve vakıf yöneticileriyle bir araya gelen İbrahim Can Ergun, şehit aileleri, gaziler ve güvenlik korucularının her zaman yanında olduklarını ifade etti. Görüşmede, vakfın üstlendiği toplumsal sorumluluklar ve yürüttüğü faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Merkez İlçe Başkanı Ergun, vakfın yürüttüğü çalışmaları önemsediklerini ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesini kıymetli bulduklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona ererken; Ergun, nazik ev sahiplikleri ve samimi karşılamaları dolayısıyla Şube Başkanı Emine Kızılay ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Bünyamin Nami Tonka