ASAYİŞ

Çanakkale’de huzur ve güven uygulamaları aralıksız sürüyor

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20-27 Ekim 2025 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdikleri huzur uygulamaları ve operasyonlarda çok sayıda kişiyi denetledi, çeşitli suç unsurlarını ele geçirdi.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, belirtilen tarihler arasında yürütülen çalışmalar kapsamında 7 bin 403 kişi ve 2 bin 12 araç incelendi.

Denetimler sonucunda farklı suçlardan aranması bulunan 32 şahıs yakalandı. Operasyonlarda ayrıca 574,51 gram narkotik madde, 20 adet uyuşturucu içerikli hap, 1 ruhsatsız tabanca ve 20 fişek ele geçirildi.

Ekipler tarafından 89 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken, 6 kişi tutuklandı. Ayrıca 243 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı.

Çanakkale Valiliği  açıklamasında, “İl Emniyet Müdürlüğümüz, Çanakkalemizin huzur ve güvenliği için 7/24 sahadadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

Haber Merkezi