Başkan Şen, birimin kurulması sürecinde önemli rol oynayan belediye personeli Polat Ubay’ın görev süresince gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Başkan Şen, seçim döneminde verdikleri sözlerden biri olan Satın Alma Birimi’nin kısa sürede faaliyete geçtiğini hatırlatarak, yapılan yeni düzenlemeler sayesinde belediye bütçesinde önemli ölçüde tasarruf sağlandığını vurguladı.
Açıklamasında Polat Ubay’a teşekkür eden Şen; “Seçim döneminde verdiğimiz sözlerden biri olan Satın Alma Birimi’ni kısa sürede hayata geçirerek belediyemize önemli katkılar sağlayan değerli mesai arkadaşımız Polat Ubay, yapılan yeni düzenlemelerle belediye bütçemizde tasarruf sağlamış ve önemli bir başarıya imza atmıştır. Görev süresince özveriyle çalışan Polat Bey’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni hayatında sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum. Biga için emek veren herkesin izi, bu şehirde daima kalıcı olacaktır” dedi.
Mine Yel