İlçe - Belde

Eğitime ve Turizme Yönelik Projeler Hızla Sürüyor

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Geyikli’ye kazandırılacak Turizm Lisesi, Traktör ve Tarım Müzesi ile çeşitli sosyal etkinliklere ilişkin açıklamalarda bulundu. Oruçoğlu, ilçede devam eden projeleri yerinde inceledi, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Eğitime ve Turizme Yönelik Projeler Hızla Sürüyor

Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, ilçede eğitim ve turizm alanlarında devam eden projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Oruçoğlu, kıymetli iş insanı Hüseyin Yüksek’in merhum annesi Fatma Yüksek adına yaptıracağı Geyikli Turizm Lisesi için planlanan alanda incelemelerde bulundu. Söz konusu lisenin, hem Geyikli gençliğine hem de bölge turizmine değerli katkılar sağlayacağı ifade edildi.

Aynı zamanda bölge turizmini güçlendirecek bir başka proje olan Geyikli Traktör ve Tarım Müzesi ile ilgili çalışmaların da düzenli şekilde sürdüğünü belirten Oruçoğlu, bu projenin tamamlandığında hem kültürel hem de ekonomik açıdan Geyikli’ye canlılık kazandıracağını vurguladı.

Eğitim alanındaki gelişmeleri de yakından takip eden Başkan Oruçoğlu, Geyikli Ortaokulu ile İstanbul Özel Sev Ortaokulu iş birliğiyle gerçekleştirilen Bahar Şenliği ve Kermes Etkinliğine katıldı. Öğrencilerin hazırladığı stantları gezerek öğretmenlerle sohbet eden Oruçoğlu, ortaokula kazandırılan yeni kütüphanenin ilçeye büyük bir değer kattığını belirtti. “Bahar’da Sanat Var” projesi kapsamında emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve İstanbul’dan gelen misafir okula teşekkür eden Başkan Oruçoğlu, tüm Geyikli halkına iyi bir hafta sonu diledi.

Başkan Oruçoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli iş insanlarından Hüseyin Yüksek’in annesi Fatma Yüksek adına yaptıracağı Geyikli Turizm Lisesi için alanı yerinde inceledik. Geyikli turizmine katkı sağlayacak olan Geyikli Traktör ve Tarım Müzesi proje çalışmaları düzenli şekilde devam etmektedir. Geyikli Ortaokulu ve İstanbul Özel Sev Ortaokulunun birlikte hazırladığı Bahar Şenliği ve kermes etkinliğine katıldık. Ortaokulumuza kütüphane kazandırılmasında ve Baharda Sanat Var Projesi'nde emeği olan hocalarımıza, öğrencilerimize ve misafir okulumuza çok teşekkür eder, iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.”

Sedat Uz