Gündem

Çanakkale oda ve borsa yönetimleri toplandı

Çanakkale İli Oda ve Borsaları Yönetim Kurulları Müşterek Toplantısı Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleşen toplantıda Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Turgay Kılıç, Şakir Kutluay, Akın Yalman, Ahmet Çelik, Berkin Karaca ile Genel Sekreter Sema Sandal, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkan Yardımcıları; Halil Zahit Mert, Korhan Meriç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ruhi Badem, Ali Atak, Recep Bulut ile Genel Sekreter Sevcan Elver, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Sedat Çakır, Tevfik Başarır, Sayman Üye Ergin Sezen, Yönetim Kurulu Üyeleri; Özgür Yılmaz, Sedat Özer ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Başkan Yardımcıları; Tuncay Sezer, Mehmet Fatih Özen, Sayman Üye Şehri Tülümen ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yerlikaya hazır bulundu.

Toplantı hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın müşterek toplantısında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu toplantılar, hem bölgemizin hem de Ülkemizin ekonomik gelişimi ve ticaretin daha ileriye taşınması için büyük önem taşımaktadır. Hepsinden önemlisi birlik beraberliğimiz için çok önemlidir. Çanakkale, stratejik konumu, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile her zaman önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Limanlarımız, kara ve deniz yolları bağlantılarımız, tarım ve turizm potansiyelimiz, bölgemizi yatırımcılar için cazip hale getirmektedir. Ancak, bu potansiyeli tam anlamıyla hayata geçirebilmek için hepimizin üzerine düşen görevler var. İş dünyası olarak, yenilikçi yaklaşımlar benimsemeli, teknolojiye yatırım yapmalı ve global pazarlara açılmalıyız. Ayrıca, gençlerimizi girişimciliğe teşvik etmeli ve onlara rehberlik etmeliyiz.” dedi.

Tüm Oda ve Borsa başkanları faaliyet alanlarındaki gelişmeler ve çalışmaları hakkında bilgi vererek birlikte çalışma adına ortak hareket etme konusunda hemfikir olduklarını beyan ettiler.

 

Haber merkezi