Belediye

Çanakkale Heyeti, kardeş kent Osnabrück'te gitti

Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve beraberindeki heyet, kardeş kent Osnabrück'te her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mayıs Haftası Etkinliklerine katılmak üzere kentten ayrıldı.

7-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek program kapsamında Başkan Erkek'e, Belediye Meclis Üyeleri Deniz Hazal Uysal, Metin Değirmenci, Muhammed Güngör, Pelin Turhan Erkan, Hakan Çetin, Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit ve Hukuk İşleri Müdürü Av. Şebnem Çıtak da eşlik edecek.

 

Heyet, Belediye Binası ve tarihi şehir merkezi incelemesi ile programlarına başlayacak. Program kapsamında Osnabrück'ün diğer kardeş kentleriyle de temas kurulacak. Ayrıca çeşitli kültürel etkinliklere ve sanatsal faaliyetlere de katılım sağlanacak. Yapay zeka odaklı İnovasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, Sanayi Kültürü Müzesi, Endüstriyel Miras Müzesi, Şehir Kütüphanesi ziyaretleri ve çeşitli resmi temaslar da gerçekleştirilecek.

 

Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında Kardeş Kent Osnabrück'te bulunan Erkek'e dönüşüne kadar Belediye Meclis Üyesi Sayın Umut Karagöz vekalet edecek.

 

Kaynak: Belediye