Gündem

Levent İrez son yolculuğuna uğurlandı

CHP Biga İl Genel Meclisi Üyesi Levent İrez, İl Genel Meclisi önünde düzenlenen törenin ardından Biga ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden İrez için ilk tören daha yeni seçildiği ve toplantılarına katıldığı İl Özel İdaresi önünde yapıldı. Buradaki törene;  Vali Vekili Hakkı Uzun, Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Genel Meclis Üyeleri, Özel İdare Personeli, Merhum Levent İrez’in ailesi, yakınları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BİGA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Biga ilçesinde Levent İrez için düzenlenen cenaze törenine Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, CHP Çanakkale milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, belediye ve il genel meclisi üyeleri, İrez Ailesi ve sevenleri katıldı. Biga Merkez Kurşunlu Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İrez, dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.

Arzu Baladur

Foto: BHA