Hastane bünyesinde 5 yıldır faaliyet gösteren Gebe Okulu’nda, eğitim ebeler tarafından sadece gebe kadınlar değil eşleri de eğitime tabi tutularak doğum öncesi, doğum ve doğum sonrasında yapılması gerekenler hakkında eğitim alarak eşlerini yalnız bırakmıyor.
Hafta sonu yapılan eğitimlere katılan baba adayları eşleri ile bebek yıkama, bez değiştirme, gaz çıkarma ve endorfin masajı eğitimlerini uygulamalı olarak öğreniyor.
Okulun gebe sınıfında eğitim alanların kendilerini anne ve babalığa hazır hissetmelerini sağlamanın yanı sıra eşler arasında güçlü ilişkiler ile anne adayına doğum sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili eğitimler veriliyor.
Eğitimlerimize katılmak isteyen anne adayların Doğum Poliklinikleri içerisinde yer alan Gebe Okulu’na başvuru yapmaları yeterli.
Haber merkezi