Gündem

Makam aracı kaza yaptı: 1 Ölü

Önceki gün akşam saatlerinde Güzelyalı’da meydana gelen kazada Bayramiç Kaymakamlığı’na ait makam aracı ile Çanakkale Barosu’nun sevilen avukatlarından Mehmet Tutkun’un babası Hüseyin Tutkun’un kontrolündeki bir araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü araçta...

Önceki gün akşam saatlerinde Güzelyalı’da meydana gelen kazada Bayramiç Kaymakamlığı’na ait makam aracı ile Çanakkale Barosu’nun sevilen avukatlarından Mehmet Tutkun’un babası Hüseyin Tutkun’un kontrolündeki bir araç kafa kafaya çarpıştı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü araçta Tutkun hayatını kaybetti.

Daha önce de birçok kaza haberinin geldiği Güzelyalı girişinde en son önceki gün gerçekleşen Çanakkale Barosu’nun avukatlarından Mehmet Tutkun’un babası Hüseyin Tutkun olduğu öğrenildi.

Çanakkale-İzmir yolunun Güzelyalı girişinde, önceki gün akşam saatlerinde Bayramiç Kaymakamlığı’na ait makam aracı ile Tutkun’un kontrolündeki bir araç kafa kafaya çarpıştı. Bayramiç Kaymakamı Alper Taş’ın araçta olmadığı kazada şoförü yaralanırken, diğer aracın sürücüsü Hüseyin Tutkun hayatını kaybetti.
 
Dilek Akşen