Gündem

Sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu raporuna göre kentte bugün ( 22 Eylül) sağanak yağışlar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava durumu raporuna göre kentte bugün ( 22 Eylül) sağanak yağışlar etkili olacak.

Çanakkale’de haftalık hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre genellikle bulutlu seyredecek. Sıcaklıklar ise aynı kalacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, sabah saatlerinde yapılan son dakika açıklamasına göre, Çanakkale’de dün etkili olan bulutlu havanın ardından Bugün de sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji sağanak yağışa karşı vatandaşların hazırlı olmasını
belirtti. Perşembe günü ise yağmurlu hava yerini yeniden bulutlu havaya bırakacak.  Bulutlu havanın yeni haftaya kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Hafta başında hava sıcaklıkları en düşük 18 derece en yüksek 25 derece iken sıcaklıklar yeni haftaya kadar yeniden yükselmeye başlayacak.  Meteorolojinin yayınladığı hava durumu raporuna göre bugün sağanak yağış beklenirken sıcaklık ise 18 ila 25 derece civarında seyredecek.

HAFTA SONU SICAKLIK 27 DERECE
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta bulutlu hava şartları etkili olacak. Bugün sıcaklılar 18 dereceye kadar düşerken, Perşembe günü itibariyle en düşük 13 en yüksek 22  derece olarak bekleniyor. Hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığı 27 derece olacak. En düşük sıcaklık ise 13 derece ile Cuma günü olması bekleniyor. 

Hülya Öz