EĞİTİM

Mini Mini 1’ler için Zil Çaldı

Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için, 1-3 Eylül tarihleri arasında, 3 gün sürecek olan uyum eğitimi bugün başlıyor.

Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için, 1-3 Eylül tarihleri arasında, 3 gün sürecek olan uyum eğitimi bugün başlıyor. Yarım gün okula gidecek olan öğrenciler okula alışmaya başlayacak ve öğretmenleri ile diyaloglarını geliştirecek.

Okullar uyum eğitimiyle bugünden itibaren açılıyor. 2021- 2022 eğitim öğretim yılı ise tüm kademelerde 6 Eylül'de yüz yüze başlayacak.

Son 1,5 yıldır pandemi kısıtlamaları yüz yüze yapılamayan eğitim öğretim, yeni dönemle birlikte tüm kademelerde tam zamanlı ve yüz yüze gerçekleşecek.

1-3 Eylül'de okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri için okullarda uyum haftası düzenlenecek. Öğrenciler, okullara belirli saatlerde gidecek, okula alışmaya başlayacak ve öğretmenleri ile diyaloglarını geliştirecekler.

Eğitim Öğretim hayatına ilk adımı atacak olan birinci sınıf öğrencilerine, okul ve sınıf tanıtılacak, kurallar anlatılacak,  öğretmen ve arkadaşlar ile tanışma sağlanacak. Eğitici oyunlar ile sınıf ve okul ortamına alışması sağlanırken, Covit-19’dan korunma yöntemleri de anlatılacak.

Dilek Akşen