Gündem

Kepez beldesinde ilk deve güreşi yapıldı

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Deve Güreşleri Festivali’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ‘Deve Güreşleri Festivali’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Yerel seçimlerinden ardından birçok yeniliğe imza atan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, belediye adına bir ilke daha gerçekleştirdi. Geçtiğimiz Pazar günü Çanakkale’nin birçok ilçesinde gerçekleştirilen deve güreşleri, Kepez Belediyesi tarihinde ilk kez düzenlendi. "Kepez Belediyesi 1. Deve Güreşleri Festivali’ne Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı. Türkiye’nin tek boğaz manzaralı arenasında  gerçekleştirilen güreşlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Etkinlik sonunda sosyal medya hesabından açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “Herkese sonsuz teşekkürler ediyorum, muhteşem bir gündü” ifadelerini kullandı.
 
Mehmet Kuzey