Gündem

Bin fidan dağıtıldı

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri nedeniyle Kordonda stant açıldı ve fidan dağıtımı yapıldı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri nedeniyle Kordonda stant açıldı ve fidan dağıtımı yapıldı. Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamın da bizde katkı sunmak amacıyla Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü olarak bin adat fidan dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.
Lavanta, Biberiye ve Fıstık Çamı fidanı dağıtıldı. Yaklaşık 1o dakika içinde bin tane fidan vatandaşların yoğun isteği sonucu tükendi. 
Cumhuriyet Bayramı kapsamında vatandaşların orman sevgisini aşılamak için fidan dağıttıklarını ifade eden Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamın da bizde katkı sunmak amacıyla Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü olarak bin adat fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Biberiye, lavanta, fıstık çamı fidanları dağıttık. Burada asıl maksadımız orman sevgisini, fidan sevgisini topluma aşılamak. Bunun için dağıttığımız fidanlardan ne kadarı dikilirse bizde o kadar mutlu oluruz. Aynı zamanda 11 Kasım’da yapacağımız 11 milyon fidan dikme etkinliğini de duyurmaya çalıştık. Tüm Çanakkale halkını da davet ediyoruz” dedi.
Damla Şener Okdaş