Gündem

Kuyumculardan Mehmetçiğe destek 

Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası tarafından Barış Pınarı Hareketi’ne destek vermek amacıyla Çarşı Caddesine Türk Bayrağı asıldı.

Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası tarafından Barış Pınarı Hareketi’ne destek vermek amacıyla Çarşı Caddesine Türk Bayrağı asıldı. Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Timur Ay, “Türk Ordusunun Kuzey Suriye’de ki yapmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı’na destek olmak adına Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası olarak bu sorumluluk bilincinde Mehmetçiğimize destek olması onlara olan teveccühümüzü sergilemek adına Çarşı caddemizi bugünden itibaren donatma ihtiyacını duyduk” dedi.
Çarşı Caddesinde bugünden itibaren Türk Bayrakları ile süslü kalacak. Birçok vatandaş ise sokakların Türk Bayrağı ile donatılmasını gördüklerinde çok gurur duyduklarını ve Barış Pınarı Hareketi’ni canı gönülden desteklediklerini dile getirdi.
Çarşı caddesinde Mehmetçiğe destek vermek için bayrak astıklarını dile getiren Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası Başkanı Timur Ay, “Türk ordusunun Kuzey Suriye’de ki yapmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı’na destek olmak adına Çanakkale Sarraflar ve Kuyumcular Odası olarak bu sorumluluk bilincinde Mehmetçiğimize destek olması manen onlara olan teveccühümüzü sergilemek adına Çarşı caddemizi bugünden itibaren donatma ihtiyacını duyduk. Tüm orada ki Mehmetçiğimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerine tüm güvenlik personeline hepsine destek olması bağlamında böyle bir çalışma yaptık. Hep beraber bunu destekliyoruz” dedi.
Bünyamin Nami Tonka