Gündem

Çanakkale ayağının olmazsa olmazları kimler?

FETÖ Terör Örgütünün Çanakkale Ayağında Kendini Gizleyenler Kılı Kırk Yararak Tespit Ediliyor .

Türkiye’de 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Çanakkale’de de FETÖ’cülerle ilgili soruşturmayı yürüten birimler FETÖ’cü sorgusu ile gizlenenleri kılı kırk yararak tek tek tespit ediyor.
 
Çanakkale’de FETÖ’cülerle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında görevliler kılı kırk yararak, gizlenenleri, açığa çıkmamak için yalan söyleyenleri tek tek derin bir araştırma neticesinde ortaya çıkarmaya çalışıyor.
 
ÇANAKKALE AYAĞININ OLMAZSA OLMAZLARI KİMLER?
 
-Çanakkale’de 17-25 Aralık sonrası Zaman ve Bugün gazetelerine aboneliğini devam ettirenler ile yeni abone olanlar kimler?
 
-Çanakkale’de 17-25 Aralık sonrası tüm ikazlara rağmen çocuklarını FETÖ’ye ait okullarda, dershanelerde ve etüt merkezlerinde okutanlar kimler?
 
-Çanakkale’de 17-25 Aralık darbe girişiminden sonra FETÖ’ye ait finans kurumlarında hesabı bulunduranlar, özellikle’de FETÖ çağrısı ile bankaya yeni para yatıranlar kimler?
 
-Çanakkale’de 17-25 Aralık sonrası FETÖ mensuplarının yurt içi ve yurt dışında yaptıkları özel organizasyonlarına ve ev toplantılarına katılanlar kimler?
 
-Çanakkale’de FETÖ’ye ait vakıf, sendika ve sivil toplum kuruluşlardan 17-25 Aralık sonrası ısrarla ayrılmayanlar kimler?
 
-Çanakkale’de 17-25 Aralık sonrası terörist başını Pensilvanya’da ziyaret edenler kimler?
 
-Çanakkale’de darbe girişimine katılanların ve destek verenlerin ifadelerine isimleri geçenler kimler?