Gündem

Çocuk etkinlikleri düzenlendi

Halk bahçesinde belediye tarafından çocuk etkinlikleri düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte eğlenceli dakikalar yaşandı. Çocuklar ve velileri yapılan gösteriler ile eğlendi.

Halk Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte animasyon programı kapsamında çizgi filim karakteri maskotlar çocuklarla birlikte dans etti. Çocuklar için kukla gösterisi yapıldı. Yapılan gösteri büyük beğeni aldı.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan maskotların gösterisini yakından takip etti. Halk Bahçesi içinde kurulan sanat atölyelerini de ziyaret etti. Yapılan etkinlikler hakkında konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Güzel bir sanat sokağı insanlar geliyor. Arkada çocuklar için etkinlik alanı var. Biz Çanakkale halkını burada buluşturuyoruz. Güzel bir konser var. Çanakkale böyle güzel bir yerdir. Çanakkale tatlı, şirin, özgürlük dolu bir kenttir. Bu kentin huzurunu, doğasını, bozmaya gelenler düşünsün biz güzel güzel yaşıyoruz. Onları savunanlar düşünsün, biz halkımızla beraber yöremizi, kentimizi korumaya mücadele etmeye azimliyiz” dedi.

Damla Şener Okdaş