31 Mart yerel seçimlerinde eski belediye başkanı Mert Uygun, aday olmayınca CHP Hasan Cem Atılgan’ı aday gösterdi. Yapılan seçimde de ilçe halkı Atılgan’ı tercih etti. Bayramiç Adliyesi’ne giderek mazbatalarını alan CHP’li Hasan Cem Atılgan, daha sonra Bayramiç Belediyesi’ne geçti.

 

Atılgan’ı belediye binası önünde eski başkan Mert Uygun ve belediye çalışanları karşıladı. Karşılama töreninden sonra belediye önünde kurban kesimi yapıldı ve dualar edildi. Burada tebrikleri kabul eden Atılgan, görevi Mert Uygun’dan aldı. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Uygun, “Bugün tam bir yıl önce kurduğum hayali yaşıyorum. Güzel bir seçim dönemi geçirdik ve bu makamı, Bayramiç’i en iyi şekilde yöneteceğine inandığım bir yol arkadaşıma bırakıyorum” dedi. Yeni başkan Hasan Cem Atılgan ise “Mert Başkan yaptığı hizmetlerle çıtayı çok yüksek bir yere bıraktı. Biz de Bayramiç halkı için en iyisini, en güzelini yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Samimi ortamda geçen devir teslim törenin ardından Uygun alkışlarla uğurlanırken, Atılgan koltuğuna oturarak göreve başladı.

Arzu Baladur

Foto: Belediye