18 Mart Deniz Zaferi'nin yaklaşması dolayısı ile MHP Çanakkale Merkez İlçe 1. Sıra İl Genel Meclisi Adayı İbrahim Tayfun Uğur, şehitlerimizi unutmadı. Balık Hali’nin olduğu yerde düzenlenen etkinlikte İl Genel Meclisi Adayı İbrahim Tayfun Uğur yaklaşan 18 Mart Zaferi ve yurt savunmasında şehit olan tüm Mehmetçikler için pişi hayırı gerçekleştirdi.

Pişi hayırında vatandaşlara kendi elleri ile pişi dağıtan MHP Çanakkale Merkez ilçe 1. Sıra İl Genel Meclisi Adayı İbrahim Tayfun Uğur’un gerçekleştirdiği etkinliğe MHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Mesut engin ve merkez ilçe yöneticileri de destek verdi.

Uğur, Çanakkalelilerin yaşam standardını yükseltmeyi, refahını arttırmayı hedefleyen projeleriyle ilgili de önemli açıklamalarda bulunarak, “Bu topraklara kanını, canını vererek, bize vatan yapan şehitlerimizi ruhu şad olsun. Bu topraklarda özgürce yaşıyorsak bu durumu onlara borçluyuz. Dolayısı ile bu topraklara yani Çanakkale’ ye hizmet borcumuz var. Bu sebeple söz konusu Çanakkale ise gerisi teferruattır diyoruz. Ürettiğimiz projeler ile Çanakkalelilerin yaşam standardını yükseltmeyi, refahını arttırmayı hedefliyoruz. Çanakkaleli seçmenlerimizin bizlere teveccüh göstermeleri halinde, hizmet odaklı faaliyetler yapacağımıza söz veriyoruz.” dedi.

 

İbrahim Tayfun Uğur Kimdir?

Ülkü Ocağımızdan feyz alan milliyetçi hareketin bir neferi olarak 1994 yılı yerel seçimlerinde 1. sıra Belediye Meclisi adayı oldum. 1999 yılı yerel seçimlerinde MHP Merkez İlçe Belediye Başkan adayı oldum ve seçimi çok az oy farkı ile kaybetmemize rağmen %25’lik oy oranına ulaşarak Barbaros Mahallesi’nde de en çok oyu alan parti olma başarısını gösterdi.

Teşkilatımızın teveccühü ile 3 dönem Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. Görev süresi boyunca teşkilatımla beraber %22’lik oy oranının altına düşmeyerek istikrarlı bir dönem yaşadı.

Mesleki faaliyetlerim ve oda başkanlığım döneminde Yapı Denetim Yasası ve Deprem Yönetmeliği’nin uygulanması konusunda ki katkılarım da göz önüne alındığında, deprem kuşağında yer alan kentimizin dönüşümünde, imar mevzuatının içinden gelen biri olarak kırsalda ve kentte yaşayan değerli Çanakkalelilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek, refah düzeyini artıracak projelere katkı da bulunma adına 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde MHP İl Genel Meclisi 1. Sıra Adayı olarak güzel şehrimiz Çanakkalemizin hizmetine talip oldu.

Atakan Alkış   Foto: BHA