Orman Bölge Müdürü Enver Demirci ve Orman Bölge Müdürlüğü personelinin de bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Yağcılar köyü Muhtarı Hüdaver Çelik ’ten köyün genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldı.

 

Ayrıca köy sakinleri ile sohbet ederek istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletimizin her daim vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirtip, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.

 

Yağcılar köyü sakinleri Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami Aktaş’a teşekkür ettiler.

 

Köy ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, orman yangınında ahırdaki hayvanlarını kurtarmak isterken yaralanan Zeki Demir’i Yağcılar köyündeki evinde ziyaret etti.

 

Zeki Demir ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, Zeki Demir ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.

 

Zeki Demir ve ailesi, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, teşekkür ettiler.

 

Haber merkezi