Çanakkale’de Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden tek takım Bigaspor. Geçen hafta İzmir ekibi Karşıyaka'yı mağlup ederek 3. Tur'a adını yazdırdı. Kura çekimi sırasında Bigaspor'u temsil eden Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Semih Turhan ve Kulüp Müdürü Emin Taş da hazır bulundu.

Türkiye Kupası'nın 3. Turunda toplam 68 ekip mücadele edecek. Maçlar 31 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında oynanacak. Bigaspor'un bu turdaki rakibi, kura çekimi sonucunda Etimesgut Belediyespor olarak belirlendi. Bigaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilerlemek için mücadelesine devam edecek.

Bigaspor'dan yapılan açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam eden A takımımızın rakibinin belli olduğu 3. Tur kuraları bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri’nde çekildi.  Kulübümüz adına kura çekimine Futbol Şube Sorumlumuz Semih Turhan ve Kulüp Müdürümüz Emin Taş katıldı.  Bizleri güzel düşünceleri ile onurlandıran ve misafir eden Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(TASKK) Başkanı Ali Düşmez’e teşekkür ederiz” dedi.

Arzu Baladur

Foto: BHA