BTK Akademi & Google Türkiye & Türkiye Girişimcilik Vakfı iş birliği ile düzenlenen Datathon23 Veri Yarışmasında birinci olan akademisyenler, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’yu ziyaret etti
2014 yılında kurulan Türkiye Girişimcilik Vakfı, o tarihten bu yana girişimciliğin önemini bilen ve değişimin anahtarı olduğuna inanan iş insanları ve fikir önderleri ile önemli projelere imza attı. Ekosistemin birleştirici gücü olarak girişimcilik ruhunu gençler üzerinden toplumun her kesiminde yaygınlaştırmak amacı ile  gerçekleştirdikleri yarışmalarla gençler proje üretimine teşvik ediliyor.
Türkiye Girişimcilik Vakfı, BTK Akademi ve Google işbirliğinde gerçekleştirilen Datathon23 Veri Yarışmasında   Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenleri projeleri ile birinci oldular.   Semih Sarı ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Dr. Öğr. Üyesi Ulya Bayram ödüllerini aldıktan sonra döndükleri Çanakkale’de Rektör Prof. Dr.  Cüneyt Erenoğlu’nu ziyaret ederk başarılarını paylaştılar. ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler’in de hazır bulunduğu ziyaret  proje hakkında bilgiler alan Rektör Cüneyt Erenoğlu, başarı belgesini takdim ederek başarılar diledi.

Arzu Baladur