Çanakkale’nin çeşitli noktalarında kullanılan Akıllı Vezne Sistemlerine (AVS) yenileri eklenmeye devam ediyor. Kısa süre içinde Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önüne de eklenecek olan AVS’lerden bir diğerinin konumuna ise yapılan anket sonucu belirlenecek.
 
Çanakkale Belediyesi'nin konuya ilişkin çalışmaları doğrultusunda, vatandaşların ödemeye yönelik işlemlerini kolaylaştırmak, belediyeye gelmelerine gerek kalmadan ödemelerini gerçekleştirmelerine olanak sağlanmak adına;
 
Barbaros Mahallesi Beldemiz Sitesi Beldemiz 1. Sokak
İsmetpaşa Mahallesi 56. Sokak No61 (Tekzen Taksi Durağı Yanı)
Esenler Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi No171 (Esenler Halkın Bakkalı Yanı)
Barbaros Mahallesi Gazi Sokak No71 (Troya Sosyal Yaşam Evi Bahçesi)
Çınarlı Köyü Dardanos Mevkii Hasan Mevsuf Caddesi No 311 (Sunsan Kamp park içi)
adreslerinde bulunan Akıllı Vezneler ile pek çok iş ve işlem 724 gerçekleştirilebiliyor.
Bu kapsamda Akıllı Veznelerde; akıllı su sayaçlarına ait kontör yüklemesi, mekanik sayaçların Abone Numarası Vasıtası ile ödemeleri, Belediye ait tüm borçlarının ödemeleri ve taksitli ödemeler yapılabilmektedir.
 
Tüm bankaların kredi kartları ve tüm çipli banka kartları ile ödeme yapılabilen Akıllı Vezne’de nakit ödeme yöntemi kullanılmıyor.
 
Öte yandan kısa bir süre sonra Çanakkale Belediyesi Yeşil Yerel Yönetim Binası ve Kültür Merkezi önüne eklenecek olan yeni AVS’nin yanı sıra kentin bir noktasına daha konulacak olan AVS için düzenlenen ankete katılan vatandaşlar konuma karar verecek.
 
Haber Merkezi