Olay yerine gelen ambulans ile Ezine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.   İddiaların sahibi baba Harun Yılmaz, “Ben çocuğumun başına bu kaza gelince belediyeye giderek Başkan Mevlüt Oruçoğlu ile görüştüm, beni azarladı, 4,5 yaşındaki çocuğun orada ne işi var dedi.  Benim çocuğum orada oynamak istemiş, o kapının orada ne işi var? Ya çocuğa bir şey olsa idi.  Biz burada yaşıyoruz, sığınmacı değiliz, mülteci de değiliz, hakkımızı savunmayalım mı” diyerek veryansın etti.

Olay, Geyikli’de Hürriyet Mahallesi Okul Caddesi’nde yaşandı.  Bölgede bulunan bir halı sahada oynamak isteyen 4 buçuk yaşındaki kız çocuğu, montu, dayalı halde duran demir kapıya takılınca, kapının altında kaldı. 
Olay yerine gelen ambulans ile Ezine Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

İddiaların sahibi, çocuğun babası Harun Yılmaz, “Ben olay anında orada değildim, ama kaza olduğu için ambulans ile Ezine Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış.   Halı sahanın demir kapısı yerinde değilmiş, dayalı halde duruyormuş.  Burada başka ihmallerde var,  inşaat alanında kapağı olmayan elektrik panosu var. Geyikli Belediyesi’ne ait ikinci etap inşaat yapılıyor, inşaat okulun tam karşısı hiç bir önlem yok, hayatı risk taşıyor. Ben çocuğumun başına bu kaza gelince belediyeye giderek Başkan Mevlüt Oruçoğlu ile görüştüm, beni azarladı, 4,5 yaşındaki çocuğun orada ne işi var dedi.  Benim çocuğum orada oynamak istemiş, o kapının orada ne işi var? Ya çocuğa bir şey olsa idi. Biz burada yaşıyoruz, sığınmacı  değiliz, mülteci de değiliz, hakkımızı savunmayalım mı” diyerek veryansın etti.

Dilek Akşen