Kıvılcım Özel Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı atletizm masatenisi antrenörü Serap Şengezer ve Kendisi ile aynı hayalleri kuran özel çocuklar atletizm antrenörü Büşra Çelikgöz güçlerini birleştirerek yeni yılda da bilimsel yöntemleri sevgiyle harmanlayıp yeni ve başarılı sporcular yetiştirecekler. Kıvılcım Gençlik ve Spor Kulübü, öyle görünüyor ki adından yeni yılda  çok söz ettirecek. Çanakkale’ye  verecekleri en güzel hediye ve mesaj yeni sporcuların müjdeleri olacak. Kazanan Çanakkale ve Özel Çocuklar olacak.

Sevgi ile özel çocukların hayatlarına dokunmak ve onların olumlu gelişmelerini sağlam temelli bilimsel ilkelerle sağlamak hedefi ile 2011 yılından beri yola devam eden Kıvılcım Özel Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı atletizm masatenisi antrenörü Serap Şengezer 15 yılı aşkın tecrübesini aynı heyecanla ilkelerinden hiç şaşmadan çocuklara aktardı.
Kendisi ile aynı hayalleri kuran özel çocuklar atletizm antrenörü Büşra Çelikgöz ile güçlerini birleştirdiklerinde ortaya çok güzel bir salon çıktı. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu içinde de aktif görev yapan Kıvılcım antrenörleri  Serap Şengezer ve Büşra Çeliköz , yeni yılda da bilimsel yöntemleri sevgiyle harmanlayıp yeni ve başarılı sporcular yetiştirecekler. Bu inanç ve azimle tüm kentlilerimizin yeni yılını kutluyor sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorlar.
Şimdi aynı sevgi ve aynı ilkelerle genç sporcuların genç sporcuların hayatlarına dokunup onları sabırla işliyorlar. Dönüşleri de çok olumlu olan bu çabaları, veliler tarafından da takdir ediliyor. Çok büyük bir eksiği çok doğru bir biçimde gideren Kıvılcım Gençlik ve Spor Kulübü, öyle görünüyor ki adından çok söz ettirecek. Kentimize verecekleri en güzel hediye ve mesaj yeni sporcuların müjdeleri olacak. Kazanan Çanakkale ve Özel Çocuklar oldu.
Bünyamin Nami Tonka