Boğaz Medya Grubu tarafından, 13-19 Aralık 2021 tarihleri arasında, Boğaz Medya Facebook Sayfasında düzenlenen, “Çanakkale Yeteneklerini Arıyor” isimli sosyal medya yarışmasında, Milli  Güreşçi Göktuğ Arslan, antrenman görüntülerinden oluşan videosu ile birincilik ödülünü ve katılım sertifikasını Kampüs Gazetesi İmtiyaz Sahibi Beril Erinç’ten aldı.  
Boğaz Medya Grubu tarafından, ilki 14-20 Kasım 2021 tarihleri arasında Boğaz Medya Facebook Sayfasında düzenlenen, “Çanakkale Yeteneklerini Arıyor” isimli sosyal medya yarışmasının ikincisi de sonuçlandı.
Çanakkale Yeteneklerini Arıyor Aralık Ayı Yarışmasında performans videoları bir hafta boyunca yayınlanan katılımcılar arasından Milli Güreşçi Göktuğ Arslan, antrenman görüntülerinden oluşan videosu ile en çok beğeniyi alarak  birincilik ödülünü aldı.
Güreşçi Arslan’a, ödülü ve katılım sertifikası Kampüs Gazetesi İmtiyaz Sahibi  Beril Erinç tarafından takdim edildi.  
Akıncı, “Genç yetenekleri teşvik etmek, Çanakkale’mizdeki sporcularımızı ve gençlerimizi  tanımak ve tanıttırmak konusunda üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Başarınızı takdir ediyoruz. Umarım sizi daha iyi yerlerde göreceğiz. Biz Boğaz Medya Grubu olarak her zaman, sizin gibi sporculara,  öğrencilere ve genç yeteneklere destek olacağız” dedi.  
Milli Güreşçi Arslan da teşekkürlerini sunarak,  güreş sporunun hak ettiği  yere taşınması için elinden geleni yapmaya devam edeceğini dile getirdi.
Muzaffer Cirtel