Biga İlçesine bağlı, Gümüşçay Belediyesinde çalışan Murat Şahin, genç yaşta hastalığa yenik düştü. Zorlu bir hayatı olan ve 20 yıl boyunca hasta annesine ve babasına bakan Şahin, geçtiğimiz hafta malulen emekli olmuştu. 1 Kasım’da babasının cenazesi ile aynı anda hastaneye kaldırılan ve babasının ölüm haberini almayan Şahin’in ani vefatı Gümüşçaylıları yasa boğdu.
 
Biga İlçesine bağlı, Gümüşçay Belediyesinde çalışan Murat Şahin, genç yaşta hastalığa yenik düştü.
Merhum Şahin, geçtiğimiz hafta malulen emekli olarak işinden ayrılmıştı. Yirmi yıl boyunca anne ve babasına bakan Şahin, geçtiğimiz sene annesini toprağa verdi.  1 Kasım günü bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan Şahin, aynı gün babasını da kaybetti fakat cenaze haberini alamadan kendisi de hayat mücadelesini kaybetti. Çevresi ve çalışma arkadaşları tarafından çok sevilen  Şahin’in ölümü sevenlerini yasa boğdu.
 
“AH BE MURAT YAKTIN TÜM SEVENLERİNİ”
 
Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Şahin’in cenaze haberini şu cümleler ile duyuru:
“Ah be Murat yaktın tüm sevenlerini! Gümüşçay Belediyesinde çalışan arkadaşlarımızdan Murat Şahin genç yaşta Hakkın Rahmetine kavuşmuştur... 42 Yaşında vefat eden Murat’ ın hayatı tam dram ve imtihan ile geçmiştir. Yaklaşık 20 yıl boyunca bir oda içerisinde yatalak olan bir yatakta annesine, bir yatakta babasına bakmıştır.Annesi bundan bir yıl önce 9 kasım 2020’de vefat etti.
Bundan 5 gün önce 1 Kasım 2021 tarihinde Murat’ın evin önüne bir cenaze aracı bir de ambulans geldi. 1 Kasım’da babası vefat etti. Ancak babasının öldüğünü dahi bilmeden bilinci olmadan baygın bir şekilde ambulans ile hastaneye kaldırılan Murat bugün hayat mücadelesini kaybetti vefat etti. Murat bir hafta önce 29 Ekim 2021 Cuma günü rahatsızlığı nedeniyle malulen emekli olmuştu. Hasta anne ve babasına 20 yıl boyunca hayırlı bir evlat olarak bakan Murat tam gönül rahatlığı ile Allah katında da anne-babaya karşı görevlerini yerine getirmişken üstelik bir hafta önce emekli olan Murat tam rahat edeceği bir zamanda Hakkın Rahmetine kavuştu. Mekanın cennet olsun Murat.”
 
Bünyamin Nami Tonka