Normalleşmenin ardından Kepez Belediyesi tarafından başlatılan zumba, pilates, Bisiklet Turu ve Yürüyüş kurslarına kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Normalleşme süreci ile birlikte sosyal faaliyetlere hız veren Kepez Belediyesi, kadınlara yönelik Zumba, pilates, Bisiklet Turu ve Yürüyüş kurslarını başlattı.

Kepez Belediyesi eğitmenler eşliğinde Pazartesi- Çarşamba günleri 09.00-10.30 saatleri arası Zumba etkinliği düzenliyor. Salı- Perşembe günleri 08.30-12.00 saatleri arası Bisiklet Turu düzenliyor. Ayrıca Salı-Perşembe günleri 08.30-09.45 saatleri arası Pilates ve Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 08.15-12.00 saatleri arası Yürüyüş düzenlerken Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma günleri 13.00-17.00 saatleri arası Bisiklet Eğitimi de veriliyor.

Kepez Belediyesi tarafından başlatılan spor etkinlikleri kapsamında Kepezli kadınlar normalleşme süreciyle birlikte spor aktivitelerine başladı. Pandemi sürecinin halen devam etmesi ile spor salonlarının kapalı olması havaların dış ortamda spora elverişli olmasıyla Kepez Belediyesi sporı sokağa taşıdı. Kepezli kadınlar ise haftanın her günü yapılan etkinliklerde hem eğlendiler hem de spor yaptılar.

Kepez Belediyesi tarafından ‘’Kepez’de spor sokakta Sağlık için spor yapmaya bekliyoruz’’ ifadelerine yer verildi. Bilgi ve kayıt için Kepez Belediyesi Halk Masası hizmet veriyor.

Muzaffer Cirtel
Foto: Kepez Belediyesi