Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından, yapılan açıklamaya göre, Çanakkale’de bu hafta sonundan sonra yağmurlar geliyor. Pazartesi günüyle yeni haftada yağmur bekleniyor.
Geçtiğimiz hafta çok bulutlu hava ile birlikte hava sıcaklıkları da yükselişe geçmişti.  Meteoroloji yeni haftanın raporunu yayınlarken, hava sıcaklıklarının 17 dereceye kadar artması bekleniyor.

17 DERECEYE KADAR YÜKSELİYOR
Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan rapora göre tüm hafta boyunca yağmur etkisini gösterecek. Meteoroloji, hava sıcaklıklarının hafta boyunca en düşük 12, en yüksek 17 derece arasında seyredeceği bilgisi verildi.

TÜM HAFTA YAĞMURLU
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Çanakkale’de bu hafta yağmurlu havanın etkisi altında olacak. Sıcaklık değerleri ise geçen haftaya göre artış göstererek 17 dereceye kadar çıkacak.  Cuma  günü ile birlikte hava sıcaklıklarının 2 derece düşmesi bekleniyor. Bugün ise hava sıcaklıkları 13 ila 17 derece arasında seyredecek.

Muzaffer Cirtel