1400 bayisi arasında personel davranışları, bayan istihdamı, tesisin işlevi, tuvalet temizliği, akaryakıt satışı, sosyal sorumluluk projeleri ve hizmet kriterleri kapsamında Türkiye genelinde 5. Tesis seçilen Opet Truva Petrol Turizm, Opet tarafından ödüllendirildi.
 
Çanakkale- İzmir yolu üzerinde bulunan Truva Petrol Turizm 1400 bayi arasında gerçekleştirilen ve birçok kritere bakılarak karar verilen yarışmada 5. seçildi.  Elde ettiği başarıdan dolayı Truva Petrol Turizm’de ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine; Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç ve Opet Ege Bölge Müdürü Emrah Şener ve bayi çalışanları katıldı.
 
Törende bir konuşma yapan Truva Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kılıç, 1400 bayi arasında önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek, “Opetimizin çok kıymetli bölge müdürümüz, kıymetli yöneticilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, Truva Petrol ailesi, değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bugün Opet’in 1400 bayisi arasında Truva Petrol şirketi olarak ilk beşe girmenin mutluluğunu yaşıyoruz ve Opet yöneticilerimiz istasyonumuzu ziyaret ederek, çalışma arkadaşlarımıza tam altın hediye takdim edecekler, bu amaçla hep birlikte bugün burada toplandık Opet bayisi olmaktan gururluyuz, mutluyuz’’ ifadelerine yer verdi.
 
‘‘TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ BİR AKARYAKIT MARKASI’’
Kılıç, elde edilen başarının çalışma arkadaşlarının azmi, emeği, çabası sayesinde gerçekleştiğini ve her gün daha iyiye taşınmanın bunlarla mümkün olacağına:
Opet Türkiye’nin en büyük akaryakıt şirketlerinden birtanesi yine Opet Türkiye’de birçok sosyal projelerle başarılara imza atan bir şirket.  Opet, özellikle Çanakkale bölgesinde yapmış oldukları destekler, tarihi Gelibolu yarımadasında yapılmış olan katkılar, köylerin restorasyonları yine Truva Antik Kentinde Tevfikiye Köyümüz ve Çıplak Köyümüz ’ün restorasyonları geçmişimize ve tarihimize sahip çıkan bir şirket, Türkiye’nin göz bebeği bir akaryakıt markası, bu markanın bir parçası olmaktan son derece mutluyuz, gururluyuz. Bizde Truva Turizm Petrol şirketleri olarak Opet bayrağını bölgemizde en iyi şekilde taşımak adına çalışıyoruz. Yaptığımız işler dolayısıyla da Opet tarafından takdir ediliyoruz ya da 1400 bayi arasından ilk beşe giriyoruz. Bu bizim için büyük bir başarı.

Bölgenin en kaliteli, en yeni, en modern istasyonuyuz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Opet bayrağını çok daha ileriye taşıyacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bizlere bugün gelip ziyaret edip moral veren bölge müdürümüze, Opet’in çok kıymetli yönetim kurulu üyelerine, buradaki Opet yetkilisi arkadaşlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarıda ciddi bir emek var özellikle akaryakıt satış personeli arkadaşlarımız, market satış personeli arkadaşlarımız, arka plandaki otobil satıştaki arkadaşlarımız, toptan akaryakıttaki arkadaşlarımız ve işletme müdürümüz, müdürlerimiz, temizlik görevlisi arkadaşlarımızın çok büyük emeği, katkısı var’’
 
‘‘BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUM’’
Ben huzurlarınızda bütün arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum hepsinin eline koluna sağlık, bundan sonraki süreçte hedefimiz ilk üçe girmek inşallah bunu da başaracağız çünkü o hırsımız o azmimiz var. Bölgenin en iyi istasyonu olarak daha güzel işlere hep birlikte imza atacağız’’ sözleriyle vurgu yaptı.
 
‘‘TÜRKİYE’DE BEŞİNCİ OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARI’’
Ege Bölge müdürü Emrah Şener ise Opet’in Çanakkale’ye yaptığı katkılardan ve sistemlerinden şu sözlerle bahsetti : ‘‘Opet 1992’de kurulduğunda farklılaşmak adına kendine bir yol çizmiş kabaca bu ülkede kazandığını bu ülke topraklarına harcamak olarak yapmış. Bunun en somut örneklerinden biri de bu tarihi şehir Çanakkale de olmuş, öncelikle Gelibolu yarımadasını daha sonra da Truva’nın tarihinin geçtiği yerleri değerlendirerek bu ülkenin insanına bunları armağan etmiş bu bağlamda Opet  farklılaşmak için ön saha çalışanlarımıza destek olmak, onun yanında olmak, onların yapmış olduğu katkıya bir katkıda kendimiz vermek amacıyla ufak bir konkur düzenledik kendi aramızda, bu ilk olarak geçen sene oldu adına ‘Bravo Sistemi’ dedik. Bu bağlamda yeni Truva Petrol Çanakkale 5. oldu bu çok büyük bir başarı, 1400 istasyon arasında 5. olmak çok büyük bir başarı. Çünkü bu bütün yıl süren bir yarışma, bu yarışmada süreklilik, hastalık hepsi dahil olmak üzere beşinci olabilmek hakikaten çok büyük bir başarı ama tabi çıta yükseğe kondu seneye üçüncülük, birincilik ne olacak bilmiyoruz açıkçası. Ben yeni Truva Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Bey’e ve değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.
 
Konuşmaların ardından elde edilen başarıdan dolayı çalışanlara altın takdim edildi.

Muzaffer Cirtel