Genç Kızılay Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Topluluğu üyeleri ile bir araya gelmek adına Mevlana Kültür ve Sanat Evi binasında kahvaltı etkinliği düzenlendi. Çanakkale ve ilçelerden gelen Genç Kızılay üyeleri için ney dinletisi yapıldı.

Düzenlenen etkinlikte oryantasyon eğitimi verildi. Eğitimin ardından sertifikalar taktim edildi. Genç Kızılay Çanakkale gönülleri kahvaltıda bir araya gelerek, üyeler arası ilişkiler artırıldı.

Kahvaltı etkinliği hakkında bilgi veren Genç Kızılay Çanakkale İl Başkanvekili ve Genç Kızılay Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Topluluk Başkanı Abdullah Çetinbağ, “Çanakkale merkez gönüllülerimiz, ilçe teşkilatlarımız, Biga ve Gökçeada gönüllülerimiz ile birlikte bir tanışma kaynaşma daha iyi neler yapabiliriz,  etkinliklerimiz hakkında kahvaltı etkinliğinde bir araya geldik. Buradaki gayemiz şehrimize neler yapabiliriz, insani yardım alanında ihtiyaç sahiplerine daha rahat nasıl ulaşabiliriz, ilkokul- kreş seviyesinde ki çocuklarımıza daha uygun şekilde afet bilinci nasıl oluştura biliriz, diye düşünerek burada bulunuyoruz. Burada güzel bir dostluk var. Şehrimize nasıl daha iyi hizmet etme amacıyla herkes burada. Toplam 125 kişi kahvaltımıza geldi. Gökçeada, Bayramiç, Biga ilçelerimizden gelen gönüllülerimiz var” dedi.

Damla Şener Okdaş