Almanya’nın Stuttgart kentinde düzenlenen Dünya Gastronomi Olimpiyatları’nda Hasan Çoban ve Semiha Çetin altın madalya kazandı.

Melis pastanesi şeflerinde Dünya Gastronomi Olimpiyatları yaklaşık 35 yıldır pastacılık sektöründe hizmet veriyor. Başarılı ikili geçtiğimiz yıl Lüksemburg'da 24-28 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Dünya Gastronomi  Olimpiyatı’nda hazırladıkları Karayip Korsanları oyuncuları 'Jach Sparrow-Hector Barbossa' ile Yüzüklerin Efendisi film serisinin oyuncusu 'Gandalf' pastalarıyla Artistik Dalı'nda iki altın madalya kazandı.

Geçtiğimiz gün ise Almanya’nın Stuttgart kentinde düzenlenen Dünya Gastronomi Olimpiyatları’na katılan ikili “Guardians of the Galaxy” filmi karakterleriyle oluşturdukları pasta ile jüri karşısına çıkarak, altın madalya kazandılar.
Kazanılan başarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan şef Hasan Çoban, “Dünya Gastronomi Olimpiyatları’nda Melis Pastanesi olarak Gastronomi Derneği takımı adına ülkemizi gururla temsil ettik. Marvel’in ‘Guardian Of The Galaxy’ filmini fantastik bir ortamda canlandırarak altın madalyayı ülkemize getirmekten onur ve gurur duyarız.

Arzu Baladur