Kemalpaşa Muhtarlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer günü kapsamında Tarla Sokakta etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dans topluluğu öğrencilerini yaptığı danslar beğeni topladı.

Tarla Sokakta balondan yapılan kalplerle vatandaşlar fotoğraf çekildi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan’la dans etti. Kemalpaşa Muhtarı Leyla Gürel’de eşi ile dans etti.

Sevgililer günü için yapılab etkinlikte konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Bizi misafir eden çok muhtarımız, meclis üyesi arkadaşlarım tabi bugün sevgililer günü sevgili eşim diye hitap ediyorum her zaman yapmayız. Bu etkinliğe katılan tüm Çanakkaleli hemşerilerim özellikle değerli gençler hepinizi sevgililer günü kutlu olsun. Hep söylerim mutluluğu paylaşmalıyız. Daha çok mutlu olmak için gayret göstermeliyiz. Onun için bu kentte hep ne diyoruz barışın kenti diyoruz. Özgürlüklerin kenti diyoruz. Bunun amacı şu eğer bunları sağlaya bilirsek, özgürlüklerimizi yaşaya bilirsek, barışı yaşaya bilirsek mutlu olmamız kaçınılmaz. Onun için bunun için mücadele edeceğiz. Bunu sağlamak için gayret içerisinde olacağız. Gençler özelikle bu etkinliği sahiplenmişler. Çanakkale’de gençler çok önemli özellikle sanat liselerimiz var. Çanakkale gerçekten okumak için tercih ettiği illerin üst sıralarında yanılmıyorsam 6’ncı il olarak geçiyor. Arkadaşlar hedefimiz birinci il olmak kentimizi tercih edilen okumak için burada eğitim görmek için birinci il olması için çaba göstermeliyiz. Bu etkinlikler bile bunun bir parçasıdır. Burada insanlar bir araya geliyor. Sevgililer gününü birlikte kutlamak için buluşuyorlar katkı veriyorlar. Bunlar bile çok önemli ki eğitim kurumlarımızda giderek seviyelerini yükseltecekler daha tercih edilecek okullar olacaklar. Buraya gelen gençlerde elbette ki bu kentte bir şeyler katacaklar. Ben bu güzelliklerin devam etmesini ve sevgililer gününü kutluyorum” dedi.

Damla Şener Okdaş