Gökçeadaspor Kulübü sahasında Çanspor’u konuk etti. Maça 10 kişi ile çıkabilen Gökçeadaspor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Geçen hafta sahaya çıkamadığı için 3 puanı silinen ve geriye kalan 3 puanı ile son sıraya demir atan Gökçeadaspor, oyuncularının mücadelesine rağmen rakibine 70 dakika dayanabildi.

10 kişi olmasına rağmen rakibine kök söktüren oyuncular birçok gol pozisyonuna girerek üst sıraları hedefleyen rakibine korkulu anlar yaşattı.
Askerlik görevini bitirerek bu sabah Gökçeada’ya  dönen Mikail Akbulut ile birlikte sahada görev yapan oyuncular İsmail Yavaşca, Oğuzhan Aşçı, Mert Kocaoğlu, Davut Taylan, Hakan Şişli, Furkan Ciner, M.Ali Kurt, Emirhan Akın ve Hazer Aydoğmuş maç boyunca  mücadele ederek tüm olumsuzluklara mücadele ettiler. 
Gökçeadalı vatandaşlar ise Gökçeadaspor Kulübünün başarısızlığına rağmen, “Yenmek ya da yenilmek, şampiyon olmak ya da küme düşmek hiçbiri umurumuzda değil. Biz Gökçeadalılar olarak Gökçeada’yı temsil eden Gökçeadaspor’a sahip çıkılmasını istiyor ve herkesi görevini yapmaya çağırıyoruz” dedi.

Damla Şener Okdaş