Ezineliler taleplerini en üst makama iletti
Cumhurbaşkanı ile görüştüler
 

AK Parti Ezine İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yahya Sezgin, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve Ezine muhtarları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde AK Parti Grup Başkanvekili Turan, muhtarları alarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına götürdü. Burada Cumhurbaşkanı ile karşılaşmanın verdiği heyecanı yaşayan heyet, daha sonra ilçelerinin sorunlarını aktardı.


AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, “Hizmet etme dönemi olarak baktığımız önümüzdeki 4 yılı iyi değerlendirmek için gayret ediyoruz. Yazın bir araya geldiğimiz muhtarlarımızı Gazi Meclis’imizde misafir ettik. Cumhurbaşkanımızla görüştürme imkanımız oldu. Köylerimizin ve muhtarlarımızın taleplerini istişare ettik. Yazın aldığımız notların bugün çözüme kavuşturulduğunu muhtarlarımızla paylaştık. Çanakkaleli hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükselmek için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.