Çocuklara verdiği önemle bilinen Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz “Biz en çok çocukların belediyesiyiz. Ev ziyaretlerimiz kapsamında karşılaştığım en mutlu anlarımdan, burada durmasını istediğim en özel ve güzel paylaşımım olsun” dedi.
Seçildiğinden bu yana çocuklar için yaptığı projelerle dikkat çeken Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, ilçede bulunan oyun parklarını yenileyerek, çocuklara yeni oyun alanları yaratmayı görev olarak bildi. Her fırsatta ‘Çocukların mutluluğu bizim için her şeydir’ diyen Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, görevinden boş kalan zamanının çoğunun çocuklar ile vakit geçirerek harcıyor. Esnaf ziyareti, Kahvehane ve çarşı ziyaretleri, özellikle mahallelerde ki ev ziyaretlerinde çocukların da yoğun ilgi gösterdiği ve sevgi gösterilerinde bulunduğu Başkan Eyüp Yılmaz, çocukların ilgisine kayıtsız kalmıyor. 
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çocuklara verdiği değeri bir kez daha vurguladı. Yılmaz, “Biz en çok çocukların belediyesiyiz. Ev ziyaretlerimiz kapsamında karşılaştığım en mutlu anlarımdan, burada durmasını istediğim en özel ve güzel paylaşımım olsun. Yaşama sevincimiz çocuklarımız. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir. Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şey demektir. Bu ülkenin ve bu şehrin geleceği onlara emanet edilecektir. Sizleri seviyorum” dedi.

Bünyamin Nami Tonka