Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, gerçekleştirdiği İlçe ziyaretleri kapsamında  Ayvacık İlçesinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Baştürk, İftar programında sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Çanakkale İl Sağlık Müdürü  Op. Dr. Gökhan Baştürk, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Ayvacık İlçesini ziyaret etti.  Baştürk, Ayvacık ilçesinde gerçekleştirdiği incelemeler kapsamında  Kısacık Sağlık Evi, Ayvacık İlçe sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi, Küçükkuyu Entegre sağlık merkezi ve  112 Acil Sağlık İstasyonunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yavuz Adanur’un da yer aldığı incaleme ziyaretlerinde  bilgi aldılar. Sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi alan Müdürümüz, sağlık çalışanlarımız ile de bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Sağlık Çalışanlarına İftar
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Ayvacık  Devlet Hastanesini de ziyaret etti. Ziyarette; Kamu Hastaneleri Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yavuz ADANUR da yer aldığı ziyarette  Baştürk, Hastane yönetimi ve yetkililerden sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı.  Hastanede görev yapan hekimler, Sağlık çalışanları ile sohbet eden İl Müdürü, pandemi döneminde sunulan sağlık hizmetlerindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Gün içindeki incelemelerin ardından akşam da sağlık çalışanları ile iftarda buluştu.   Ayvacık Kaymakamı  İlker Eker’in teşrifleriyle hastane yöneticileri ve sağlık çalışanlarıyla  birlikte iftar yaparak  beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Haber Merkezi