Vali İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle şehit yakını öğretmenler ve gazi öğretmene bir dizi ziyarette bulundu.
 
Ziyaret kapsamında; 2008 yılında Hakkari ili Çukurca ilçesinde şehit düşen Tankçı Bnb. Fikret Aksungur’un kardeşi Kepez Atatürk İlkokulunda görev yapan Sevim İlçe, Tunceli ilinde şehit düşen Raif Nejdet Hoşgör’ün kızı Hüseyin Akif Terzioğlu Ortaokulunda görev yapan Özlem Özdemir, Diyarbakır ili Lice ilçesinde şehit düşen Şerafettin Şengören’in kızı Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yardımcısı Sultan Şengören Küçükballı, Çanakkale’de şehit düşen Alpay Ceyhan’ın oğlu Vahit Tuna Anadolu Lisesinde görev yapan Ertuğ Ceyhan ve Kuzey Irak’ta şehit düşen Murat Doğru’nun kardeşi Merkez Çanakkale Anadolu Lisesinde görev yapan Ayten Doğru’yu evlerinde ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, şehit yakını öğretmenlerimiz ile bir süre görüşerek öğretmenlerimizin istek ve ihtiyaçlarını dinledi.
 
Şehit yakını öğretmenlerimiz ile yakından ilgilenen Vali İlhami Aktaş, Aziz Şehitlerimizin emaneti olan yakınlarının her zaman yanında olacaklarını ifade ederek vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimi rahmet ve minnetle yad etti. Ardından Şinasi ve Figen Bayraktar Ortaokulunda görev yapan Gazi öğretmen Mustafa Demirbağ’ı ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Kahraman Gazi öğretmenimiz Mustafa Demirbağ ile bir süre sohbet ederek kahraman gazilerimizle her zaman beraber olmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Şehit yakını öğretmenlerimiz ve gazi öğretmenimiz, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret programında Vali İlhami Aktaş’a İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer eşlik etti.
 
Haber Merkezi