Çanakkale Belediyesi Kurban satış alanında düzenlenen etkinlikte modifiyeli araçlar sergilendi. Çanakkale trafiğinde olan ve çevre illerden gelen 250’den fazla modifiyeli araç ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Çanakkale’de Çanakkale Belediyesi Kurban satış alanında düzenlenen etkinlikte modifiyeli araçlar sergilendi.  250’den fazla modifiyeli aracın katıldığı etkinlikte modifiyeli edilmiş araçlar, otomobil güzellik yarışması ve desibel yarışmalarına da katıldılar. Desibel yarışmasında modifiyeli araçlara takılan inanılmaz ses sistemleri yarıştı. Yarışmada araçların ses sitemlerindeki desibel tespitleri yapıldı. En yüksel desibel üreten modifiyeli edilmiş araçların ses sistemleri birinciliğe ulaştı. Türkiye genelinde de desibel yarışmasına katılan bazı araçlar etkinliği izlemeye gelen seyirciler de araçların içine davet ederek aracın ses sistemi ile üretin sessin aracın çamlarını patlaması şahitlik etme fırsatını yakalayarak farklı bir deneyim yaşadılar.
 Bazı modifiyeli araçların önünde ise dans şovları yapıldı. Modifiyeli araçların bulunduğu etkinliği Çanakkaleliler yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğin modifiyeli araç güzellik yarışmasında kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Birbirinden ilginç modifiyeli araçlar oluşturulan jüri üyeleri tarafından incelenerek puanlar verildi. Hafta sonu gerçekleştirilen etkinlikte modifiyeli araç tutkunları pandemi sonrasında özledikleri etkinliğin yapılmasından mutlu ve heyecanlı oldukları gözlendi.
Nazif Cemhan Şen