Gelibolu Belediyesi, aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla “Yetersiz Bakiye” isimli komedi oyununu sanatseverlerle buluşturdu.
Ünlü mizah sanatçısı Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği, ünlü isimler Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Eylül Öztürk ve Cengiz Şahin’in sahne aldığı iki perdelik komedi oyunu, Halk Eğitim Merkezi Salonunda ücretsiz olarak sahnelendi.
Sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını ve gereksiz harcamalar yapan evli çiftin kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin odasını kiraya vermeleriyle gelişen komik olaylar anlatıldığı oyun izleyenleri adeta kahkahaya boğdu.
İki perdelik oyunda sanatçıların performansı salonu tıklım tıklım dolduran Gelibolulu sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda Belediye Başkan Vekili Kemal Tarım, sanatçıları tek tek kutlayıp buket takdim ederek “Böylesine güzel bir geceyi bizlere yaşattıkları için sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 


Kaynak: Haber Merkezi